Paul Mitchell

Paul Mitchell varemærket er mere end luksus hårpleje. Det er en holdning!

Produkterne består af naturlige vandopløselige ingredienser. Sådan var det i 1979, og sådan er det stadig. Fra produktionen til dit hår er der aktivt gjort en indsats for at beskytte miljøet til fordel for næste generationer.

Dagligt salg af Paul Mitchell produkter bidrager til at gøre denne verden til et smukkere sted, og bevare vores naturlige ressourcer, beskytte vores dyr og sikre rettighederne for alle mennesker. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtige - vores natur.

Jeg forhandler også Awapuhi Wild Ginger serien fra Paul Mitchell. Serien er resultatet af 30 års forskning og forkæler dit hår indefra og ud. Awapuhi Wild Ginger serien er beriget med fugtgivende Awapuhi ekstrakt og en unik blanding af KeraTriplex keratinproteiner, der øjeblikkeligt genskaber skønheden i et slidt og svækket hår.


Good for hair - Good for the planet
Clean Beauty serien er et skridt mod målet om en mere bæredygtig fremtid. Kombinationen af naturlige økologiske ingredienser og innovativ Bio-baseret genanvendelig plast, er Paul Mitchels seneste bidrag til den grønne omstilling af skønhedsindustrien.


Kom ind og hør nærmere...

Læs mere på Paul Mitchell's hjemmeside